U GEBRUIKT EEN VEROUDERDE BROWSER

U staat op het punt de website Eureka te bezoeken, een bijzonder samenwerkingsverband van Eindhovens Dagblad, Omroep Brabant en Studio040 rond het thema uitvinden en innoveren in Brabant. U maakt gebruik van een verouderde browser die de website niet ondersteunt.

Werk uw browser bij
Om deze website te kunnen bekijken, werkt u uw browser bij naar Internet Explorer 9 of kiest u voor een alternatieve browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.

Onze excuses voor het ongemak.
 
Eureka

INFO

 
 Eureka is een bijzonder samenwerkingsverband van Eindhovens Dagblad, Omroep Brabant en Studio040 rond het thema uitvinden en innoveren in Brabant. Aanleiding is het honderdjarig bestaan van Philips Research, in 1914 begonnen als het Philips Natlab in Eindhoven.
 Gedurende het hele jaar 2014 staan de mediapartners op deze speciale website, maar ook in hun eigen kanalen, uitgebreid stil bij het Natlab als 'bron' van wereldwijde innovatiesuccessen. Van consumentenelektronica als koffiezet- en scheerapparaten tot vindingen die aan de basis van zulke tastbare producten staan. Hoe zijn ze tot stand gekomen, wat is het belang van de vindingen en welke herinneringen heeft u er als publiek aan?
 Want Eureka gebeurt in co-creatie. Met partners ook uit het werkveld zoals Philips (Research, Museum) en Technische Universiteit Eindhoven, maar ook met u als lezer, luisteraar en kijker. Bouw mee aan de tijdlijn van de grote uitvindingen uit ons gebied en durf mee te kijken in de toekomst. Wie of wat staat garant voor de volgende uitroep van 'Eureka'?
 
 Door het inzenden van uw verhaal geeft u ons tevens toestemming om uw verhaal, beeldmateriaal en/of anekdotes via onze diverse kanalen te publiceren in welke vorm dan ook. U dient ons expliciet te melden indien u hier geen toestemming voor geeft.

Op de content op 100jaarslim.nl berust copyright. Voor meer informatie klik hier.

100jaarslim.nl is een initiatief van ED in samenwerking met Omroep Brabant en Studio040.